Aqua Service Waterverzachters – Uw Zout & Onderhoudsteam


Al sinds 1970 actief over gans België! Meer dan 250,000 tevreden klanten

Wij leveren zout en onderhouden uw waterverzachter … in gans België! Ook bij U >

Zout Waterverzachter of Ontkalker bij Aqua Service
Zout Waterverzachter of Ontkalker bij Aqua Service

Een hecht team van geëngageerde mensen

Alle medewerkers van Aqua Service zijn bijzonder vakbekwame en gemotiveerde mensen. Zij kennen alle waterverzachters en waterontharders, hun werking en hun mogelijkheden door en door. Dagelijks zijn ze voor u in de weer, tot in de verste uithoeken van België. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe waterverzachter, ontijzeraar, drinkwatersysteem of om een tussentijds onderhoud, of een zout levering altijd wordt u binnen de kortst mogelijke tijd op een professionele manier geholpen. Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat onze mensen steeds van de allernieuwste technieken en procédés op de hoogte zijn, en daar geniet u als klant volop van.


Maak deel uit van ons team

In de huidige competitieve markten zijn we als bedrijf steeds meer gericht op de continue ontwikkeling van onze technische en facilitaire know-how en werkcapaciteit. Wij zijn daarom steeds op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Wilt u deel uitmaken van ons team? Hebt u kennis over de werking van een waterverzachter of waterontharder? Aarzel niet en solliciteer.

Na een doorgedreven opleiding over de gebruikte technologieën en installaties, wordt u het aanspreekpunt voor de technische aspecten van gebruikte installaties in uw regio. U maakt deel uit van het sales- of technisch team en staat daarbij garant voor accurate technische ondersteuning. Bij klanten staat u in voor onderhoud, herstellingen en installaties van waterverzachters | waterontharders | ontkalkers.

Uw persoonlijkheid is belangrijker dan het behaalde diploma. Ervaring binnen deze sector is natuurlijk een pluspunt. Uiteraard heeft u een sterke interesse in waterontkalkers. U beschikt over een verzorgd voorkomen, een rijbewijs en communiceert professioneel in het Nederlands en/of Frans.

Zout nodig voor uw ontkalker?


Aqua Service Systems BV

Doenaertstraat 4
8510 Marke
België

BTW BE 0463.196.774


Hebt u een vraag over het beste zout voor uw ontkalker? We helpen u graag verder.

Welk zout voor mijn waterverzachter?

Er zijn heel wat verschillende soorten onthardingszout voor waterverzachters op de markt: zouttabletten, zoutkristallen, granulair zout en zoutblokken.

ZOUT Service maakt deel uit van een groep ondernemingen die actief is in gans België. We hebben al 50 jaar ervaring expertise opgebouwd in waterbehandeling, waterverzachters, ontkalkers, onthardingszout en bijhorende leveringen en service. We hebben een ruim gamma aan zout voor uw waterverzachter, inclusief fijn zout, zouttabletten of pastillezout; en zoutblokken of blokzout genoemd.

Het belangrijkste bij uw keuze van uw onthardingszout of regeneratiezout is niet zozeer de vorm van het zout, maar wel de kwaliteit ervan. Dit wordt bepaald door de zuiverheid en de hardheid van het zout. En ook de afwezigheid van deeltjes in het zout die onoplosbaar zijn en additieven.

Ons NACL kristalzout is 99,9% zuiver zeezout, en vormt zo de zuiverste kwaliteit van onthardingszout op de Belgische markt.

Qua verbruik heeft de vorm van het zout geen invloed. Zout lost op in water tot er een verzadigingspunt is bereikt. Dit verzadigingspunt is voor elk type zout gelijk: ongeveer 360 gram per liter water.

Al ons onthardingszout voldoet aan de Europese norm EN 973 type A, wat de hoogst mogelijke zuiverheidsklasse is.

Rekening houdend met de prijs-kwaliteit zijn zoutkristallen de beste keuze. Kwalitatief zijn ze even waardig aan zouttabletten.

Onderhoud van uw ontkalker of waterontharder

Onderhoud voor uw waterverzachter doet u best met het type zout dat u steeds gebruikt voor uw waterverzachter: zoutkristallen, fijn zout, zouttabletten of pastilles; of zoutblokken of blokzout.

Pas op: je mag geen 2 verschillende types zout in uw zoutbak mengen. Meng dus geen halve bak kristalzout met zouttabletten.

Wanneer u beroep doet op ZOUT Service voor de levering van uw zout zullen we bijkomend een gratis, professioneel onderhoud (nazicht) uitvoeren van uw waterverzachter. Ook de garantie van uw toestel wordt vernieuwd (bij voortdurende zoutafname door ons).

Om de levensduur van uw harsen te verlengen raden wij aan regelmatig Aqua 6 (resinpro) toe te voegen aan uw zoutbak. Dit om ijzerresten en mineraal-resten te verwijden en de ontwikkeling va ongewenste micro-organismen te vermijden.

Over ZOUT Service

ZOUT Service maakt deel uit van een Belgische organisatie et 50 jaar ervaring in waterbehandeling, van huishoudelijke waterverzachters tot industriële toestellen.

Volgende cijfers spreken voor zicht:

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de waterbehandeling
  • Meer dan 250,000 tevreden klanten in Benelux en Noord-Frankrijk
  • Ruim 350 leveringen per dag
  • 61 camionettes voor zoutleveringen
  • 31 vrachtwagens voor industrieel zout

Aarzel niet en laat u ontzorgen door ZOUT Service: wij komen langs met het beste zout voor uw ontkalker, doen (gratis) een professioneel onderhoud en vernieuwen de garantie van uw toestel (eender welk merk).

Wat is hard water?

Hard water is leidingwater dat veel kalk (Ca.) en magnesium (Mg.) bevat. Hoe harder het water, hoe meer kalkafzetting er zal zijn op uw toestellen. Kalk heeft inderdaad een nefaste invloed op de duurzame werking van waterleidingen en uw elektrische huishoudtoestellen. Uw energieverbruik zal ook hoger liggen. Veel van uw toestellen zullen vaker vervangen moeten worden en er zullen meer zeep en detergenten moeten worden gebruikt. Ook voor uw huid en haar is zacht water belangrijk: hard water verrichten schade aan uw huid en haar.

De hardheid of “waterhardheid” wordt uitgedrukt in Franse of Duitse graden. Vanaf een hardheid van 30 Franse graden, spreken we van hard water. De hardheid in uw gemeente kan u opvragen via uw watermaatschappij of uw u kan dit zelf testen aan de hand van een waterhardheidtest.

Hoe werkt een waterontharder?

Hoe werkt nu een waterontharder? Uw hard water (hard leidingwater) stroomt door uw waterverzachter langs een reservoir van harsbolletjes, zogenaamde ionen-hars, waar de kalk zich vastbindt aan deze korrels. Na een bepaalde hoeveelheid water te hebben onthard, raken de harsen verzadigd. Hierdoor kunnen ze de kalk niet meer goed opnemen. Door de harsen te spoelen met zoutwater (onthardingszout) worden de bolletjes geregenereerd en kunnen deze opnieuw kalk opnemen.

Wat is de leveringstermijn?

Dagelijks doen we meer dan 350 zoutleveringen over gans België.

Van zodra wij uw aanvraag voor onthardingszout hebben ontvangen zullen we u snel (binnen de 24 uur) contacteren om een afspraak voor uw uw zout met service (o.a. bijhorend onderhoud van uw waterontharder) in te plannen.